Vliegtickets Air France

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Air France vliegtickets

De nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk is Air France, tevens de grootste netwerkmaatschappij binnen de holding Air France-KLM. Het hoofdkwartier is op Luchthaven Charles de Gaulle bij Parijs.

vliegen met air france

Bestemmingen Air France

Deze luchtvaartmaatschappij vliegt naar 164 luchthavens in 93 landen. 35 bestemmingen bevinden zich in Frankrijk zelf. Jaarlijks maken meer dan 60 miljoen reizigers gebruik van een Air France vlucht. Air France was één van de eerste vliegtuigmaatschappijen die de nieuwste Airbus 380 in gebruik nam.

De populairste bestemmingen waar Air France heen vliegt zijn Parijs, Lille, Nice, Toulouse, Lyon, Nantes, Bordeaux en Londen.

Vlieg de wereld rond met vliegtickets Air France! Bij Condors.nl vergelijk je het aanbod van vliegtickets Air France. Vind en vergelijk alle vluchten naar jouw bestemming in één overzicht. Ontdek direct de goedkoopste tarieven op Condors.nl!

Reisklassen Air France

Air France heeft 4 soorten tickets beschikbaar, economy, premium economy, business en la première.

In de economy class krijg je comfortabele stoelen, heerlijke maaltijden en de gastvrijheid waar Frankrijk bekend om staat. Zo kan jij ontspannen van je vlucht genieten.

Met premium economy kun je sneller inchecken en mag je meer bagage meenemen. Verder heb je meer ruimte in het vliegtuig, zowel voor jezelf als voor je handbagage. Een heerlijke maaltijd is bij dit ticket eveneens inbegrepen.

Je krijgt bij de business class van Air France nog meer comfort. Gratis toegang tot de lounges, ruime zitplaatsen en extra bagage, dit zijn enkele voorbeelden van de extra’s van dit ticket.

Voor de complete luxe kies je voor La Première. Bij dit ticket draait alles om comfort. Onder andere stoelen met massagefunctie en heerlijke maaltijden die door een sterrenchef werden voorbereid. Het zal je tijdens de vlucht aan niets ontbreken.

Vliegtickets Air France vergelijken

Benieuwd of jouw bestemming uitgevoerd wordt door Air France? Vergelijk dan snel de goedkoopste vliegtickets via Condors.nl. Boek snel en voordelig vliegtickets voor je aankomende vakantie.