Vliegtickets Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Goedkoop vliegen naar Barcelona

Wie wil er nou niet naar Barcelona toe? De meeste toeristen zijn er dol op. Door haar zachte klimaat en haar gezellige terrasjes maakt Barcelona een enorme trekpleister. Vliegtickets naar Barcelona zijn al verkrijgbaar vanaf vanaf € 16! Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ook jij een vliegticket naar Barcelona moet boeken. Als echte stranfliefhebber kun je terecht op heerlijke stranden, als shopaholic kun je je geld spenderen in de mooie winkelstraten. Vlieg jij naar Barcelona om het cultuur te ontdekken? In de wereldstad kun je enorm veel bijzondere musea’s bezoeken.
barcelona-vliegtickets

Vliegveld Barcelona Spanje

In en om Barcelona zijn in totaal drie vliegvelden waar je kunt landen. Deze Barcelona vliegvelden zijn prima aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk.

  • Barcelona El Prat (BCN)
  • Reus (REU)
  • Girona (GRO)

To do's in Barcelona

Vlieg jij binnekort naar Londen? Ontdek hieronder de meest populaire bezienswaardigheden in Londen. Jaarlijks bezoeken maar liefst 30 miljoen mensen de wereldstad Londen.

Airlines die vliegen naar Barcelona

Je kunt bij enorm veel airlines terecht voor een vlucht naar Barcelona Spanje. Je goedkope vliegtickets boek je natuurlijk via Condors.nl. Deze airlines vliegen naar Barcelona: Ryanair, Vueling, Iberia, TUI Fly, British Airways, TAP Air, KLM en SWISS, Transavia en Vueling. 

Hotels en huurauto Barcelona

Nu je een goedkoop vliegticket naar Barcelona hebt geboekt is het logisch dat je ook ergens wilt slapen. In de wereldstad zijn enorm veel unieke en mooie hotels te vinden. Vergelijk hotels en huurauto’s in Barcelona via Condors.nl. Zo regel je jouw complete Barcelona vakantie of weekendtrip gewoon via onze site. Voor een complete vliegreis naar Barcelona hoef je dus niet meer verder te zoeken!

De Ramblas - van alles te beleven op straat

Wie Barcelona zegt, zegt las Ramblas. Van de Plaça de Catalunya tot aan de haven loopt de 1200 meter lange wandelstraat La Rambla. Tevens kom je langs de Christoffel Columbus en het Monument a Colon. Op de boulevard vind je vele toeristische marktkraampjes en straatartiesten. La Rambla loopt dwars door het midden van de stad en is gedeeltelijk autoloos. Vergeet niet wat water uit de fontein Font les Canaletes te drinken. Wie hier een slok neemt, zal terugkeren naar Barcelona!

Sagrada Familia

De Sagrada Familia kent 18 torens, 12 torens symboliseren de twaalf apostelen en 4
torens staan voor de vier evangelisten rondom Jezus Christus, daarnaast nog een
toren voor Maria en een voor Jezus.

Het interieur is werkelijk prachtig, de zuilen van de kerk lijken bomen en takken die
het dak van de tempel dragen. De ramen geven een magisch effect van kleur en
licht en geven een bijzonder gevoel van rust in de kerk.

Onder de tempel ligt het museum over de Sagrada Familia. Dit museum vertelt de
geschiedenis en de toekomst van de Sagrada-tempel. Hier vind je originele
tekeningen, foto’s van vroeger, maar ook uitleg over de technieken die gebruikt
worden tijdens de bouw

camp nou barcelona

Camp Nou

Hét uitje voor voetballiefhebbers, het stadion van FC Barcelona! Ook als je niet van voetbal houdt, is dit stadion een aanrader. Het stadion heeft officieel “Nou Estadi del Futbol Club”. De inhuldiging van dit stadion was in 1957 en het biedt plek aan zo’n 100.000 fans. In 1992 werd dit stadion gebruik voor de Olympische Spelen en tegenwoordig is het de thuisbasis van FC Barcelona. Tevens worden er in dit stadion ook concerten gegevens. Naast het stadion ligt het FC Barcelona museum. Hier vind je de geschiedenis van de voetbalclub. Het is het drukst bezochte museum voor Barcelona, dit museum kun je dus niet overslaan