Wil je even helemaal bijkomen tijdens een veelzijdige zonvakantie? Met je partner, gezin of vrienden. Heerlijk uitwaaien aan zee, gezellig een terrasje pakken of relaxen op het strand. Breng een bezoek aan de meest bijzondere bezienswaardigheden of proef de lekkerste gerechten uit het gebied.

Bij Condors.nl vergelijk je jouw zonvakantie met vlucht en verblijf. Zo hoef je niet opzoek te gaan naar geschikte vluchten en een bepaald hotel, maar kun je de beste deals vergelijk op één website. Ideaal voor een zorgeloze zonvakantie! 

Soorten zonvakanties 2022

Zonvakanties zijn er in allerlei soorten en maten, voor ieder is er wat wils. Een rustige vakantie met je partner, op vakantie met je kinderen in een hotel met veel kinderfaciliteiten of op pad met een groep vrienden.

Wist je dat er ook Adult Only zonvakanties bestaan? Zo kun je rustig genieten van een welverdiende vakantie.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de winter op zonvakantie te gaan. Winterzon vakanties zijn tegenwoordig erg populair. Even wegvluchten van de kou en de regen en even helemaal opladen in de zon. Verre bestemmingen zijn dan erg populair, denk bijvoorbeeld aan Mexico of Thailand.

Een zonvakantie binnen Europa

De favoriete zonbestemming voor een zonvakantie in Europa is uiteraard Spanje. Dit komt vooral door de enorme keuze die je hebt, de Spaanse Costa’s, Ibiza, Mallorca en vergeet de Canarische Eilanden niet. 

Wil je voordelig op zonvakantie, ga dan naar Turkije! Je krijgt nergens anders in Europa zoveel waar voor je geld. Tevens heeft Turkije ruime keuze uit badplaatsen, zoals Alanya en Marmaris. 

Denk voor een bestemming van jouw zonvakantie ook zeker eens aan Griekenland. Voor een veelzijdige vakantie ga je bijvoorbeeld naar Kreta, en op Rhodos kun je veel cultuur snuiven. Corfu en Kos zijn ook zeker leuke bestemmingen voor jouw vakantie!

Verder zijn er binnen Europa nog vele andere bestemmingen voor een perfecte zonvakantie, denk bijvoorbeeld aan het prachtige Sardinië of Cyprus. Europa biedt een ruime keuze aan zonvakanties. Vergelijk de beste deals via Condors.nl en ga voordelig op reis naar jouw perfecte zonbestemming!