citytrip-zomer-warm

3 van de leukste en warmste steden in Europa voor een zomerse citytrip

Wil je binnenkort naar Europa op vakantie maar weet je nog niet waarheen? Dan is deze blog van Condors.nl iets voor jou! Wij hebben 3 leuke steden in Europa voor jou op een rijtje gezet.

Deze 3 steden in Europa staan bekend om de architectuur, verschillende culturen en prachtige landschappen. Ben jij een echte stadsmens en wil je graag historische steden verkennen, dan kun je zeker gaan genieten in deze 3 steden in Europa.

barcelona-citytrip

1. Barcelona

Barcelona is één van de populairste bestemmingen van Spanje. Deze stad heeft prachtige stranden en vele eigenaardigheden en cultuur. Barcelona ligt aan het strand, heeft veel musea en een aangename temperatuur. Absoluut een ideale bestemming voor een stedentrip! Je kunt in Barcelona onder andere een bezoek brengen aan de Gotische wijk, de Sagrada Familia bekijken of naar Park Guell gaan. Architect Gaudí heeft echt zijn stempel gedrukt op deze stad.

porto-citytrip

2. Porto

Porto is de 2e hoofdstad van Portugal en een perfecte bestemming voor een stedentrip. Porto heeft historische en charmante wijken zoals Belem en Ribeira. In deze wijken vind je leuke dingen om te zien en te doen. Porto is niet zo groot maar heeft vele bezienswaardigheden. Een goede bestemming om lopend te verkennen. Ga ontspannen aan de rivier de Douro en proef plaatselijke lekkernijen. Porto is één van de meest bezochte steden.

parijs-citytrip

3. Parijs

De Eiffeltoren wil je minstens één keer in je leven zien, maar naast dit iconische herkenningspunt heeft Parijs nog zoveel meer te bieden! Er is in Parijs zoveel te doen! Bekijk onder andere in het Louvre de Mona Lisa, let wel op dat je hier lang in de rij staat! Maak een wandeling langs de Seine of bezoek het Musée d’Orsay. En geniet natuurlijk van de Franse keuken!

Wat wordt jouw bestemming voor jouw volgende stedentrip? Bekijk de beste deals voor vliegtickets en hotels op Condors.nl, wil je nog meer inspiratie opdoen voor leuke landen en steden? Bekijk dan ook de andere blogs van Condors!