Vergelijk je last minute vakantie via Condors.nl en je bent verzekerd van de laagste prijs! Kies uit de populaire vakanties als Spanje, Italië of Turkije, maar een last minute is ook zeker mogelijk naar bijvoorbeeld Mexico of Cuba. Wil je extra voordelig op vakantie, kies dan voor een All Inclusive last minute vakantie.

Hieronder een aantal veelgestelde vragen over last minute vakanties. 

Hoe werkt een last minute vakantie?

Het boeken van een last minute vakantie werkt eigenlijk hetzelfde als het boeken van een normale vakantie. Het enige verschil is dat je eerder kunt gaan genieten van jouw welverdiende vakantie! Je kunt het hele jaar door last minutes vakanties boeken. Als je jouw last minute vakantie hebt geboekt, ontvang je zo snel mogelijk al jouw reispapieren en reisinformatie, je vertrekt namelijk al bijna. Pak je koffer in en geniet!

Hoe ver van te voren kan ik een last minute vakantie boeken?

Een last minute vakantie kun je boeken vanaf 6 weken voor vertrek. Maar het is ook mogelijk om een last minute te boeken één dag voor vertrek. Alles wat tussen de 6 weken en 1 dag voor vertrek ligt wordt gezien als een last minute vakantie.

Is een last minute vakantie goedkoper?

Een last minute vakantie is over het algemeen goedkoper dan vakantie die je enkele maanden vooruit boekt. Het vliegtuig vertrekt sowieso, ook als niet alle stoelen bezet zijn. Het is daarom voor een luchtvaartmaatschappij voordeliger om de stoelen die nog niet bezet zijn voor een lager tarief weg te doen. Ditzelfde geldt ook voor hotelkamers.

Welke dag een last minute vakantie boeken?

Vaak wordt er gezegd dat je een last minute het beste kunt boeken op dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag en zondag. Het maakt echter in de praktijk weinig uit. Last minute vakanties zijn snel uitverkocht, dus zodra je een goede aanbieding vindt kun je deze het beste direct boeken.

Waar moet ik op letten bij een last minute?

Het voordeel van een last minute vakantie is dat je al weet wat voor weer het ongeveer gaat worden op jouw vakantiebestemming. Zo kun je gericht zoeken naar jouw perfecte bestemming. Ook is het handig om te kijken naar de ligging van het hotel en van welk vliegveld je graag wilt vertrekken.

Ben je opzoek naar een last minute vakantie? Vergelijk dan via Condors.nl de beste deals!