Vliegtickets Berlijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Goedkoop vliegen naar Berlijn

Berlijn is de een na grootste stad in de Europese Unie. De hoofdstad van Duitsland heeft enorm veel te bieden. Met name voor liefhebbers van cultuur komen aan hun trekken in de wereldstad Berlijn. Naast dat het een culurele hotspot is heeft de stad ook enorm veel winkels, hotels en heerlijke restaurants.

Een vliegticket naar Berlijn boek je vliegensvlug via Condors.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw ticket naar Berlijn een eerlijke prijs heeft. Al jarenlang staat Berlijn enorm hoog in allerlij citytrip-brochures in binnen- en buitenland. De stad heeft alles te bieden als toerist. Vergelijk daarom goedkope vliegtickets naar Berlijn en boek jouw vlucht vandaag nog! Ontdek welke luchtvaartmaatschappijen de beste prijzen hanteren voor een vliegticket naar Berlijn.

Toeristenseizoen in Berlijn

Wanneer kun je het beste een vliegticket boeken naar Berlijn? Het toeristenseizoen in Berlijn begint in juli en augustus. In deze periode is het weer in Berlijn het lekkerst en kun je maximaal genieten wat de stad te bieden heeft. De vliegtickets in het hoofdseizoen zijn standaard iets hoger dan in andere tijden. Wanneer je liever hebt dat er maar weinig toeristen in Berlijn lopen kun je er voor kiezen om een vliegticket naar Berlijn te boeken in het voor- of najaar. In deze maanden kun je spotgoedkoop vliegen naar de Duitse hoofdstad.

Bezienswaardigheden in Berlijn

Vlieg jij binnekort naar Londen? Ontdek hieronder de meest populaire bezienswaardigheden in Londen. Jaarlijks bezoeken maar liefst 30 miljoen mensen de wereldstad Londen.

Luchthavens in Berlijn

Op het moment dat de redactie van Condors.nl dit artikel aan het schrijven zijn er twee luchthavens in Berlijn. Het gaat om Schönefeld (SXF), in het noordwesten van de stad en Tegel (TXL) in het zuiden van de stad.

De grootste vliegveld van Berlijn is Tegel en heeft een optimale verbinding met het centrum van Berlijn. De reis van en naar het vliegveld is slechts 30 minuten. Eenmaal in het centrum aangekomen kan je kiezen om verder te reizen (naar je hotel) met de metro of taxi.

Schönefeld is het kleine broertje van Tegel. Echter zal dit niet heel lang meer zo zijn. Schönefeld wordt namelijk volledig omgebouwd tot Berlijns grootste luchthaven. Vlakbij de terminal ligt het treinstation dat 2 keer per uur een trein inzet die naar het centrum gaat.

In de nabije toekomst zal er dus 1 luchthaven zijn Berlijn Brandenburg (BER). Het gaat om een supernieuwe en ultramoderne vliegveld. Wanneer je daar kunt landen is op dit moment nog niet helemaal zeker. Er zijn namelijk enkele tegenslagen geweest waardoor de opening steeds op zicht laat wachten.

Goedkoop naar Berlijn

Berlijn is een enorm populaire bestemming voor zowel jong als oud. Er zijn tal van airlines die vliegen naar de hoofdstad van Duitsland. Het is dan ook geen enkel problem om een goedkope vlucht naar Berlijn te vinden. Hoe meer luchtvaartmaatschappijen vliegen hoe meer concurrentie en tot slot hoe goedkope de vliegticket. Via Condors.nl vind je snel een voordelige vliegtuigticket naar Berlijn. Geef je reisperiode aan te geven de goedkoopste vliegtickets naar Berlijn staan direct op volgorde.