Transavia vliegtickets

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vliegtickets Transavia

De tweede luchtvaartmaatschappij van Nederland is Transavia. Deze luchtvaartmaatschappij heeft een groot routenetwerk, vooral binnen Europa, maar vliegt ook op een aantal bestemmingen in Noord-Afrika en Azië. Transavia vliegt naar meer dan 100 bestemmingen binnen Europa. Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij.
alle transavia bestemmingen

Luchthavens Transavia

Het is momenteel mogelijk om met Transavia te vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Groningen Airport Eelde. De luchtvaartmaatschappij voert charter- en lijnvluchten uit en maakt onderdeel uit van de Air France-KLM groep.

Geschiedenis Transavia

In 1965 werd Transavia opgericht door een Belgische en een Schotse particulier onder de naam Transavia Limburg N.V.. De thuisbasis was op dat moment Maastricht Aachen Airport. De naam werd in december 2004 gewijzigd naar Transavia.com, de maatschappij ging zich steeds meer richten op het zelf verkopen van tickets via internet. Hierdoor werd de website van transavia.com een belangrijk gezicht voor het bedrijf. De huisstijl werd in januari 2015 opnieuw gewijzigd, de naam transavia.com werd Transavia. Tevens werd er een nieuw logo ontworpen en kregen de vliegtuigen een nieuw uiterlijk.

Populaire bestemmingen Transavia

Hoewel Transavia meer dan 100 bestemmingen binnen Europa heeft, is er ook zeker een top 3 met belangrijkste landen voor Transavia vanuit Nederland.

  1. Spanje (16 bestemmingen)
  2. Griekenland (14 bestemmingen)
  3. Italië (11 bestemmingen)

Goed om te weten, Transavia vliegt niet naar België en Duitsland.

Vergelijk Transavia vliegtickets

Benieuwd of jouw bestemming uitgevoerd wordt door Transavia? Vergelijk dan snel de goedkoopste vliegtickets via Condors.nl.