Vliegtickets Vueling

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vueling vliegtickets

Een spaanse low budget vliegmaatschappij is Vueling Airlines. Deze maatschappij heeft 2 hubs: de thuisbasis Luchthaven Barcelona-El Prat en Luchthaven Rome-Fiumicino. Deze luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Brits-Spaanse luchtvaartgroep International Airlines Group. Vueling werd opgericht op 11 februari 2004.

vueling vliegtickets

Vliegen met Vueling

Deze luchtvaartmaatschappij heeft een uitgebreid aanbod aan bestemmingen, niet alleen binnen Europa, maar Vueling heeft ook vluchten met eindbestemmingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Wist je dat je extra goedkoop naar Spanje vliegt met Vueling? Dankzij de Spaanse afkomst van deze maatschappij! Absoluut één van de pluspunten van vliegen met Vueling.

Bestemmingen

Vueling heeft met meer dan 320 routes in heel Europa voor iedereen een bestemming. Onderstaande bestemmingen zijn een greep uit de plaatsen waar Vueling je naar toe brengt.

Reisklassen Vueling

Alle reisklassen van Vueling worden aangeboden in Economy. Deze klasse is opgedeeld in drie verschillende gradaties, om op deze manier toch een upgrade aan je vlucht te geven. De drie verschillende gradaties zijn Basis Fare, Optima Fare en Excellence Fare.

Basic Fare is niks anders dan de basis, maar je spaart wel punten met het Punto spaarprogramma.

Bij Optima Fare kun je een stoel kiezen en ruimbagage inchecken. Daarnaast spaar je ook hier punten via het Punto spaarprogramma. Wat ook een voordeel is met deze gradatie is dat je jouw vlucht naar voren kunt halen.

Bij Excellence Fare heb je naast de voordelen van Optima Fare, ook het voordeel dat je voorrang krijg bij het inchecken en boarden, je hebt een gereserveerde plek voor je handbagage, keuze uit maaltijden en flexibiliteit in het aanpassen van je vlucht. Bovendien krijg je een stoel toegewezen, waarbij niemand naast je zit.

Vliegtickets vergelijken Vueling

Benieuwd of jouw bestemming uitgevoerd wordt door Vueling? Vergelijk dan snel de goedkoopste vliegtickets via Condors.nl.