Vliegtickets Londen

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Goedkoop vliegen naar Londen

Goedkope vliegtickets naar Londen boeken? Je hebt groot gelijk dat je de hoofdstad van Engeland wilt bezoeken. Wat ons betreft is Londen een van de leukste steden van de wereld. Je kunt vanuit verschillende vliegvelden in Nederland vliegen naar Londen. Zo zijn er goedkope vliegtickets verkrijgbaar vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. De vlucht duur net een klein uurtje en het is in Londen bovendien een uur eerder. Eigenlijk heb je dus helemaal geen reistijd! Er zijn veel airlines die behoorlijk concurreren op vliegtickets naar Londen. Dit is gunstig voor consumenten omdat hierdoor de vliegtickets naar Londen een stuk goedkoper worden. Zo vlieg je voordelig en goedkoop met onder andere Easyjet, Ryanair en Eurowings.

Vliegveld Londen

Wist je dat Londen maar liefst 6 luchthavens heeft? Alle vliegvelden in Londen zijn aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk. Je kunt (goedkoop) vliegen naar:

  • Londen Heathrow
  • London City Airport
  • London Gatwick
  • London Stansted
  • London Luton
  • London Southend

Na je landing ben je binnen no-time in de binnenstad van Londen. Je reist namelijk vlog met de metro of bus naar het centrum. Ontdek hoeveel jouw vliegreis naar Londen gaat kosten. Bereken de kosten van je vliegticket via Condors.nl.

Bezienswaardigheden in Londen

Vlieg jij binnekort naar Londen? Ontdek hieronder de meest populaire bezienswaardigheden in Londen. Jaarlijks bezoeken maar liefst 30 miljoen mensen de wereldstad Londen.

Vlieg goedkoop naar Londen

Er zijn in Londen zoveel dingen te beleven. De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn natuurlijk ook de reden dat tientallen miljoenen toeristen jaarlijks Londen bezoeken. Als jij binnekort ook gaat vliegen naar Londen mag je bepaalde toeristische attracties zeker niet missen. Zo staan bij veel mensen Buckingham Palace, Big Ben en de Tower Bridge hoog op het lijstje. Wil jij goedkoope naar Londen vliegen om te shoppen? Hiervoor moet je naar de Oxford Street en Bond Street. Is Vintage en antiek jouw ding? Dan raden wij je aan om even langs te gaan naar de Camden Market en de Covent Garden.

Airlines die vliegen naar Londen

Je kunt vliegen naar Londen met verschillende (budget) airlines. Via Condors.nl vergelijk je iedere airline die (goedkoop) vliegt naar de hoofdstad van Engeland. Zoek je vlucht en koop direct jouw vliegtickets. Tickets verkrijgbaar vanaf € 16*.