Vliegtickets Ibiza

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ibiza vliegtickets

Vliegtickets Ibiza: of je nu met je partner een romantische vakantie wenst, een leuke strandvakantie met je kinderen of feesten met je vrienden. Op dit geweldige eiland kan dit allemaal! Elk jaar bezoeken meer dan 4 miljoen vakantiegangers deze bijzondere plek. Een heerlijke zonbestemmingen voor iedereen die van genieten houdt! Met het vliegtuig bereik je Ibiza in ongeveer 2 uur en 15 minuten.

vliegtickets ibiza
Ibiza staat vooral bekend om zijn wervelende nachtleven, maar Ibiza biedt zoveel meer! In het opvallend groene landschap kun je bijvoorbeeld paardrijden en wandelen. Overal ruik je de bloeiende fruit- en amandelbomen en wilde kruiden, een ware sensatie. In het helderblauwe water aan de kust kun je prachtig duiken en na een ontspannen zeiltocht geniet je van de romantische zonsondergang.

Vergelijk Ibiza vliegtickets

Zon, zee en strand

Je vindt hier diverse, prachtige stranden, zoals het drukbezochte strand Playa d’en Bossa in het zuiden. Maar er zijn ook rustige stranden, zoals Portinatx in het noorden. Verder vind je schitterende baaien langs het hele eiland, waar de bootjes rustig voor de kust dobberen.

Ibiza vakantie 2022

Denk je aan Ibiza, dan denk je aan feesten! Grote discotheken met dj’s, danseressen en geweldige lichtshows. Clubs en bars vind je genoeg op Ibiza. De bekendste zijn Pacha, in Ibiza-Stad, Ushuaia Beach Club in Playa d’en Bossa en Privilege, één van de grootste discotheken ter wereld!

Een zeer levendige barstreet vind je in San Antonio, en aan zee zit het bekende Café del Mar. Wist je dat je hier elke middag vanaf de rotsen de zon in de zee kan zien zakken, absoluut prachtig om te zien!

Bezienswaardigheden Ibiza

Er zijn verschillende culturele bezienswaardigheden te bezoeken op Ibiza. 

  • De hoofdstad van Ibiza, Ibiza-Stad, is een geweldige plek in Spanje met smalle, pittoreske straatjes vol leuke restaurantjes, gezellige bars en een indrukwekkende jachthaven. Ibiza-Stad heeft een prachtige oude, ommuurde stadskern en monumentale gebouwen zoals een kathedraal en een Moors kasteel. In Ibiza-Stad is elke avond een kleine Hippiemarkt.
  • In de zomermaanden worden de straten in Punta Arabi, bij Es Cana aan de zuidoostkust, eens per week bontgekleurd door de grote Hippiemarkt in het centrum.
  • Voor het echte Ibiza-gevoel ga je naar de dorpjes zoals San José, Santa Gertrudis, San Rafael, San Carlos en Santa Inés. Deze dorpjes zijn echte authentieke plaatsjes in het binnenland. 

Ben je helemaal klaar voor zon, zee, strand en feesten? Boek dan snel je vliegtickets naar dit bijzondere paradijsje!