Vliegtickets Milaan

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vliegen naar Milaan

Beleef een verrassende stedentrip in dé modestad van Italië, Milaan! Je kent Milaan van het vele winkelaanbod, maar deze stad is zoveel meer. Zo zit Milaan ook boordevol cultureel erfgoed. Bezoek onder andere ook de Duomo, met een schitterend uitzicht vanaf het dakterras. De Duomo Santa Maria Nascente is één van de grootste kathedralen van de wereld. Met 135 marmeren torentjes op de voorgevel en 3400 beelden is dit dé blikvanger van deze stad. Tevens heeft Milaan een aantal bijzondere musea. Haal ook een ijsje in de wijk Navigli, je vindt er het beste ijs van Milaan! Bewonder ook het werk van Michelangelo en Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.
milaan vliegtickets

Winkelen in Milaan

De winkels van Milaan liggen, net als de Duomo, in het hart van de stad. Als je naar Milaan komt voor het winkelen, dan kun je je geluk niet op! Nergens vind je zoveel winkels als in Milaan. Grote modegiganten en bekende modehuizen vind je in de winkelstraten van deze stad. Galleria Vittorio Emanuelle II ligt direct naast de Duomo en is één van de mooiste winkelstraten van Milaan. Je vindt hier onder andere de 19e-eeuwse winkelgalerij met prachtige glazen koepels. La Rinascente is het bekendste warenhuis van Milaan en heeft voor ieder budget iets te koop. Dit warenhuis heeft zeven verdiepingen aan modewinkels. Lokale boetiekjes en bekende merken zitten vooral in de Corso Vittorio Emanuele II, Corso Venetia en Corso Buenos Aires.

Zin in een shoptripje naar Milaan? Vergelijk dan snel de vliegtickets en boek!

Genieten in Navigli

Je hoeft niet alleen voor het shoppen naar Milaan, ook op het gebied van musea is een stedentrip naar Milaan een aanrader! In de voormalige eetzaal van het monnikenklooster Santa Maria delle Grazie vind je het meesterwerk van Leonardo Da Vinci: ‘Het Laatste Avondmaal’. Galleria d’Arte Moderna neemt je mee in de wereld van Van Gogh, Gauguin en Lega. Als je de eerste zondag van de maand in Milaan bent, heb je geluk! De meeste publieke musea zijn dan gratis te bezoeken. Ook om lekker te eten ben je in Milaan op de juiste plek. Er is een enorm aanbod aan goede restaurants, vooral in de wijk Navigli. Deze mooie wijk telt maar liefst 150 kanalen met aan het water vele restaurant en terrassen.