New York vliegtickets

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vliegen naar New York

The city that never sleeps! New York, de stad in de Verenigde Staten bruist dag én nacht. Op iedere hoek van de straat valt wel iets te beleven! Breng tijdens je vakantie een bezoek aan Chinatown op Manhattan, de grootste Chinese wijk buiten China! Om om een beetje tot rust te komen, ga je naar Central Park, het meest bezochte park van de Verenigde Staten, beklim de 354 trappen van het Vrijheidsbeeld en geniet van het prachtige uitzicht over de skyline van de gigantische wolkenkrabbers. Slechts een aantal voorbeelden van bezienswaardigheden in The Big Apple, maar New York is nog veel meer!

Boek je vakantie naar New York via Condors.nl, een lang weekend of een week, alles is mogelijk!

vliegtickets new york

Kunst in New York

Voor kunstliefhebbers is New York ook zeker de moeite waard! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Metropolitan Museum of Art, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art. Vergeet vooral Broadway niet!

9/11 Memorial in New York

Het monument voor de slachtoffers van de aanslagen op het World Trade Center. Het nieuwe World Trade Center welke bestaat uit vijf gebouwen, een museum, een gedenkplek met twee watervallen en een park met vierhonderd eikenbomen. Om een bezoek te brengen aan het 9/11 Memorial is het reserveren van online kaartjes essentieel. Vertrek vanaf verschillende luchthavens met diverse maatschappijen. Er is een ruime keuze uit vertrektijden. Uiteraard in combinatie met uitstekende hotels en appartementen. Vergelijk New York Vliegtickets en beschikbare hotels in New York.

Brooklyn Bridge

Maak tijdens je stedentrip naar New York een boottocht over de Hudson, dan kun je schitterende foto’s maken van de Brooklyn Bridge. De brug verbindt Downtown en Uptown New York met elkaar. Een kenmerkend onderdeel van de skyline van New York.

Leukste wijken in New York

Brooklyn, Queens, The Bronx, Staten Island en Manhattan, de vijf stadsdelen van New York. Het eiland Manhattan is het centrum van de stad in bijna elk opzicht. De meeste hotels in New York zijn hier te vinden. Verder vind je hier tal van bezienswaardigheden waaronder Times Square, Broadway, Wall Street, Empire State Building, the Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld. Als je in een hotel verblijft in Lower Manhattan, dan verblijf je in het centrum van de wereld! Een rustiger plekje voor een hotel vind je in andere delen van Manhattan of stadsdelen zoals Brooklyn en Staten Island. Vergelijk de hotels in New York op Condors.nl.