Vliegtickets Emirates

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Emirates vliegtickets

Emirates, dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuisbasis Dubai.. In mei 1985 werd de Emirates opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze luchtvaartmaatschappij heeft vluchten naar vele bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De thuishaven van Emirates is Dubai International Airport en sinds juni 2010 gebruikt Emirates ook de luchthaven Al Maktoum International Airport in Dubai.
emirates vliegen

Bestemmingen Emirates

Emirates vliegt naar meer dan 150 bestemmingen over de hele wereld. Emirates vliegt vanuit Nederland naar veel bestemmingen. Een aantal populaire bestemmingen van Emirates zijn: Dubai, Jakarta, Bangkok, Singapore en Kuala Lumpur. Vergelijk de vliegtickets van Emirates via Condors.nl.

Gewonnen prijzen

Sinds de oprichting heeft Emirates al ruim 250 prijzen gewonnen op het gebied van service, waaronder een prijs voor de beste economy class. In 2019 is Emirates tijdens de World Travel Awards uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van de wereld. De vloot van deze luchtvaartmaatschappij wordt regelmatig vervangen en is dan ook één van de modernste maatschappijen van de wereld

Entertainment

De passagiers van Emirates krijgen entertainment aan boord. Alle zitplaatsen zijn uitgerust met een entertainmentsysteem. Het is mogelijk om live sportevenementen te bekijken, het nieuws uit de hele wereld te volgen en contact houden met de thuisblijvers door middel van WiFi aan boord van het vliegtuig. Tevens kun je verschillende films kijken, muziek luisteren en games spelen. Je hoeft je tijdens de vlucht dus niet te vervelen.

Vliegtickets vergelijken Emirates

Kijk jij al uit naar je volgende vakantie? Met Emirates vlieg je zorgeloos naar jouw vakantiebestemming. Vergelijk alle goedkope vliegtickets via Condors.nl