Vliegtickets Lufthansa

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Lufthansa vliegtickets

De grootste Duitse luchtvaartmaatschappij is Lufthansa. Het hoofdkwartier van deze maatschappij bevindt zich in Keulen. Op 6 januari 1926 werd het bedrijf opgericht. De belangrijkste luchthavens voor Lufthansa zijn Frankfurt International Airport en Franz Josef Strauß International Airport München.
vliegtickets lufthansa

Vliegen met Lufthansa

Als je met Lufthansa vliegt, word je van alle gemakken voorzien. Zo is het mogelijk om online in te checken en je boardingpass per sms of e-mail te ontvangen. Belangrijk voor deze luchtvaartmaatschappij is service en prijs. Ze beschikken over een zeer luxe business class en het eten is van goede kwaliteit. Ze bieden een ruim amusentenprogramma zoals film, muziek en tv. Op intercontinentale vluchten zijn comfortabele stoelen ingebouwd met verstelbare hoofdsteunen. Vergelijk alle vluchten van Lufthansa via Condors.nl.

Bestemmingen van Lufthansa

Lufthansa vliegt naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. De belangrijkste vertrekhaven is Frankfurt, maar ook Munster, Bremen, Keulen en Düsseldorf. Lufthansa vliegt vanuit Nederland vanaf Amsterdam Schiphol. Populaire bestemmingen zijn onder andere:

  • Frankfurt
  • Wenen
  • New York
  • Florence
  • Moskou
  • Toronto

Reisklassen

Het is bij Lufthansa mogelijk om te kiezen uit 4 soorten reisklassen. Bij Premium Class draait alles om comfort en luxe. Bij Business Class kun je volledig ontspannen tijdens je vlucht en tot slot de Premium Economy Class en de Economy Class. Bij Premium Economy Class heb je net wat meer zitcomfort, service en extra’s dan bij de gewone Economy Class.

Vergelijk Lufthansa vliegtickets

Op zoek naar aanbiedingen van Lufthansa? Vergelijk goedkope vliegtickets van onder andere vliegtuigmaatschappij Lufthansa via Condors.nl.