Betaalbaar op vakantie tijdens de zomer 2022

Betaalbaar op vakantie tijdens de zomer 2022

Ben je afhankelijk van de schoolvakanties om er tussenuit te gaan door bijvoorbeeld schoolgaande kinderen of je werk, dan betaal je vaak meer voor je vakantie dan dat je buiten de vakanties op reis kunt gaan. Ondanks dat de prijzen hoog kunnen zijn tijdens de vakanties, zijn er gelukkig ook nog wel betaalbare opties. Wij geven je graag een aantal tips.

Kies een minder populaire bestemming

Gelukkig zijn er naast de populaire bestemmingen zoals Spanje, Italië en Frankrijk, ook nog veel prachtige bestemmingen die minder populair zijn. Het voordeel van zo’n bestemming is dat het niet zo massaal is en dus ook een stuk goedkoper! Denk voor jouw volgende vakantiebestemming eens aan Hongarije, Albanië, Tunesië of Bulgarije.

All Inclusive

Ook al valt de reissom hoger uit dan een niet All Inclusive vakantie, toch ben je vaak goedkoper uit. Zo zitten de kosten voor het eten, drinken en de faciliteiten al bij de reissom in. Zo kun jij tijdens je vakantie genieten van alles wat de vakantie te bieden heeft, zonder dat je om je geld moet denken.

Last-minutes

Als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, dan is een last-minute zeker een goede optie voor jou. Zo kun je relatief goedkoop op vakantie in een drukke vakantieperiode. Doordat er een groot aanbod is, is lang wachten totdat je gaat boeken tegenwoordig geen probleem.

Faciliteiten en ligging

Wat een belangrijke rol speelt bij de prijs van jouw vakantie is de ligging en de faciliteiten. Een hotel vlakbij het strand is duurder dan een hotel die een kilometer van het strand ligt. Kijk goed naar de ligging en naar de faciliteiten van het hotel. Vind je het geen probleem om een stukje te lopen naar het strand, kies dan voor een hotel die wat verder weg ligt, dit scheelt enorm in de kosten!

Ben jij benieuwd wat voor leuke deals er deze zomer zijn voor jouw vakantiebestemming? Vergelijk dan snel alle vliegtickets en vakanties via Condors.nl!