4 tips voor Mexico

Het tropische klimaat, de prachtige witte stranden en het azuurblauwe water. Maar Mexico heeft nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Mayacultuur, de goedlachse bevolking en de magische cenotes. Condors.nl geeft jouw graag de ultieme tips om jouw vakantie naar Mexico onvergetelijk te maken!

Kleurrijk Mexico

De kleurrijke gevels, de gastvrije bevolking en straatmuzikanten, als dat geen genieten is! Valladolid is één van de karakteristieke en meest kleurrijke steden van Yucatán. Deze stad mag dus zeker niet ontbreken op jouw vakantie. Vergeet vooral niet een foto te maken van het barretje Burrito Amor!

Magische cenotes

Tijdens jouw vakantie naar Mexico moet je deze magische natuurverschijnselen zeker ervaren! Je waant je in een andere wereld zodra je in zo’n met water gevulde grot stapt. Een echt vakantiegevoel!

Romantische strandwandelingen

Lange strandwandelingen maken met je partner, de perfecte witte stranden en het mooie blauwe water van Mexico lenen zich daar perfect voor! Je voeten in het zand en het geluid van de golven op de achtergrond. Dat wordt een gegarandeerd romantisch moment!

Mayacultuur

In het Mexicaanse landschap hebben de Maya’s overal hun sporen nagelaten. Deze moet je op jouw vakantie naar Mexico zeker met eigen ogen gaan bewonderen. Ga naar de prachtige ruïnes van Coba en trek de jungle in om een traditioneel Mayaritueel bij te wonen. Dit geeft je puur kippenvel.

Snuif de charmante sfeer op in de gezellige steden, ga op zoek naar unieke, lokale plekken en geniet van elkaar. Mexico geeft je ervaringen om je leven te verrijken.
Via Condors.nl kun je de beste vliegtickets vergelijken voor jouw vakantie naar Mexico!