FIETSTOUR DOOR LISSABON

Fietstour in Lissabon

Wil je tijdens je citytrip naar Lissabon niet de hele tijd vastlopen in het verkeer, verken Lissabon dan eens met de fiets! Er worden vele tours aangeboden met een gids, zo kun je op een rustige manier Lissabon verkennen. Op de fiets naar het historische centrum of naar de waterkant van Belem. Een tour is ideaal voor het hele gezin en zo kun je op een mooie manier kennismaken met de hoofdstad van Portugal. De bezienswaardigheden van Lissabon zijn te mooi om te missen. 

Lissabon heeft een bijna 3 miljoen inwoners en een rijke geschiedenis zoals prachtige kerken, parken en een eeuwenoud kasteel. Het is een bruisende stad met vele leuke straatjes en barretjes en natuurlijk restaurants met heerlijk eten. Lissabon kenmerkt zich door de straten met gekleurde gebouwen uit de 18e eeuw. 

Voor ieder wat wils 

Gemiddeld duurt een fietstour 3 á 4 uur en ontdek je de mooiste plekken van deze stad. Je wordt verrast door alle verborgen pareltjes en verhalen die Lissabon kent. En natuurlijk is dit ook nog eens een milieuvriendelijke manier om de stad te ontdekken. Er worden ook kortere en langere fietstours aangeboden, er is voor ieder wat wils! Bij vele fietstours wordt gebruik gemaakt van E-bikes. 

Veilig? 

De straten van Lissabon zijn zeer fietsvriendelijk, het is daarom ook veilig om de stad op een tweewieler te ontdekken. Automobilisten zijn gewend aan fietsers en er wordt respectvol omgegaan met medeweggebruikers. Doordat de tours met een gids worden uitgevoerd kan de lokale gids je ook precies vertellen waar je ongestoord kunt fietsen. Op de fiets door Lissabon is één en al plezier! 

Reserveren 

Het is verstandig om je fietstour vroegtijdig te reserveren, zo ben je verzekerd van een plaatsje in de groep. Er zijn verschillende aanbieders van fietstours door Lissabon, denk bijvoorbeeld aan BajaBikes, GetYourGide en Viator. 

Citytrip Lissabon 

Condors.nl helpt jou graag met het vinden van de perfecte deal voor jouw citytrip naar Lissabon. Vergelijk nu de goedkoopste vliegtickets en mooiste hotels voor de beste prijs. Dit kan gemakkelijk en snel via Condors.nl!