Gemakkelijke kleding voor in het vliegtuig'

Gemakkelijke kleding voor in het vliegtuig

Wat is nou echt fijne kleding als je enkele uren of langer in het vliegtuig zit?

Een joggingpak is echt niet perse nodig om comfortabel te reizen. Hoe zorg je er nou voor dat je kleding comfortabel zit, makkelijk is en ook nog handig. Condors.nl geeft je graag enkele tips over gemakkelijke kleding voor in het vliegtuig.

Vest of jasje

Draag een vest of jasje met betrouwbare zakken, waar je je paspoort en instapkaart goed in kunt bewaren. Een vest of een jasje is altijd fijn om bij je te hebben, of je nou naar een warm of koud land gaat.

Frisse tanden

Neem op een lange vlucht een klein tubetje tandpasta en een tandenborstel mee, zo kun je met een frisse adem beginnen aan je vakantie.

Schoenen

Dat hakken niet handig zijn op het vliegveld en in het vliegtuig, is natuurlijk bekend, maar welke schoenen zijn nou wel handig voor in het vliegtuig? Als je naar een warm land gaat kun je je slippers alvast aan doen bij je gemakkelijk kleding. Neem een paar setje sokken mee voor in het vliegtuig, dan kom je de vlucht prima door! Als je wandelschoenen mee neemt, is het verstandig om deze alvast aan te doen tijdens de vlucht. Dit scheelt veel ruimte en gewicht in je koffer. Echt comfortabel zit het niet, maar dat went! Ga je naar een koudere bestemming, dan zijn sneakers het fijns om aan te doen tijdens de vlucht.

Bovenkleding

Een vest of jasje neem je al mee, maar wat doe je verder aan? Als je naar een warm land reist is het handig om een hemdje of t-shirt aan te doen, kies wel iets wat tegen een vlek of stootje kan. Als je liever geen vest of jasje mee neemt, kun je ook een sweater aantrekken. In het vliegtuig krijg je een dekentje, dus snel koud zul je het sowieso niet krijgen!

Onderkleding

De tips voor de bovenkleding is bekend, maar wat voor onderkleding doe je aan? Veel reizigers houden van een stretchbroek tijdens een vlucht, het zit lekker en comfortabel. Een afritsbroek is ook een optie, zodra je bent geland op jouw vakantiebestemming heb je gelijk blote benen! Maar wat ook fijn is tijdens een vlucht is een lange katoenen rok van lichte stretchstof. Genoeg keus dus!

Nog een paar extra tips

We hopen dat je aan bovenstaande tips al een hoop hebt, maar we geven je graag nog een paar extra tips. Vermijd spijkerbroeken, wollen truien of andere onprettige materialen. Je zit enkele uren of langer opgevouwen in een vliegtuigstoel, dan wil je natuurlijk wel comfortabel zitten. Zo kun je relaxed films kijken of een heerlijk boek lezen!

Bekijk de site van Condors.nl voor de beste deals voor jouw vliegticket. Met bovenstaande tips wordt jouw vlucht een comfortabele vlucht!