vakantie naar kopenhagen

Kopenhagen met kinderen

Met kinderen citytrippen, een dagje in de stad is net zo leuk als een dag aan het zwembad. Condors.nl geeft je graag een aantal tips voor een leuke citytrip naar Kopenhagen.

Bootje varen in Kopenhagen

Waar je in een andere stad vaak een rondje met de hop-on hop-off bus doet, kun je in Kopenhagen een rondje doen met de hop-on hop-off boot! Door de vele binnenwateren wordt Kopenhagen ook wel het Venetië van het hoge noorden genoemd. In Nyhavn vind je tal van gekleurde huizen en restaurants en bars. Misschien wel de meest herkenbare plek van Kopenhagen. De rondvaartboten varen om het half uur uit. Tevens kun je ook een bootje huren die je zelf kan besturen. Wees op zonnige dagen op tijd, want dan gaat de verhuur snel!

Tivoli

Één van de oudste attractieparken ter wereld is pretpark Tivoli in Kopenhagen. Absoluut een leuk idee met kinderen! Ondanks dat het pretpark is geëvolueerd en meerdere coole achtbanen er bij heeft gekregen, blijft de charme van de geschiedenis van het park aanwezig. ‘s Avonds worden er 100.000 sfeerlichtjes aangestoken, dit geeft een unieke sfeer.

Streetfood Kopgenhagen

Lekker, duurzaam en organisch, streetfood kom je steeds vaker tegen in Kopenhagen. In een buitenwijk vind je de streetfoodmarkt Reffen, erg leuk om met kinderen heen te gaan! De sfeer is industrieel en eigenzinnig, dat is op het eerste zicht niet meteen een plek om met kinderen heen te gaan, maar ze gaan het geweldig vinden!

Skaten, klimmen en rennen

Ondanks het koudere klimaat van Kopenhagen, kun je er heerlijk op uit gaan met de kinderen! Ga bijvoorbeeld wandelen langs mooie pleinen of breng het bezoek aan het skatepark of de speeltuin. Er valt van alles te beleven voor kinderen in Kopenhagen.

Wil jij een leuke citytrip naar Kopenhagen plannen met je kinderen? Kijk dan op Condors.nl voor de leuke en beste deals!