treinreis londen

Met de trein naar Londen

Londen is een van de meest populaire steden van de wereld. Reizen naar Londen per boot of vliegtuig ligt voor de hand, maar wist je dat je ook naar Londen kan met de trein? Het biedt vele voordelen ten opzichte van de boot of het vliegtuig.

Hieronder vind je een aantal van die voordelen!

Direct in het hart van Londen

Als je met de trein naar Londen gaat, sta je aan het eind van de reis direct in het hart van Londen. Je reis is comfortabel en je hoeft niet nog verder te reizen met bijvoorbeeld een bus of taxi. Je vakantie kan direct beginnen!

Genieten

Met de trein naar Londen is direct genieten. Je neemt plaats en kan de hele reis ontspannen zitten en hoeft niet op de weg te letten. Tevens vermaken je kinderen zich ook prima onderweg, want een treinreis is natuurlijk al een belevenis op zich.

Comfort

Je hoeft de hele reis helemaal niets en je kunt onderweg echt genieten van het uitzicht in een goed zittende stoel. Tevens begint het gemak al met het boeken, dit kun je tegenwoordig makkelijk en snel online regelen. Geen stress en niet moeilijk, je kan direct genieten van de voorpret. 

reis met de trein naar londen

Reistijd

Vanuit Nederland vertrekken er meerdere treinmaatschappijen rechtstreeks naar Londen. De trein heeft een gemiddelde snelheid van 320 km per uur. Binnen een aantal uren sta je in hartje Londen. De sneltrein is daarom ook perfect voor een dagtocht of weekend in Londen.

Maar natuurlijk is reizen met de trein ook een geschikt vervoersmiddel als je voor langere tijd in Londen wilt verblijven. 

Kosten

Als je de mogelijkheid hebt om later op de dag te reizen, kies dan een treinreis in de avonduren, dit scheelt in de kosten. Ga je een weekendje naar Londen, bekijk dan ook de mogelijkheid om op zaterdag te vertrekken en op maandag terug te gaan, ook dit scheelt in de kosten!  Bij de meeste treinreizen naar Londen, betaal je geen extra kosten voor je bagage. Het maakt dus ook niet uit hoeveel koffers en tassen je meeneemt! Je tickets kun je boeken via NS International. 

Doen wat je wilt tijdens de reis

Kletsen met je reisgenoten, werken of een boek lezen. Tijdens de treinreis heb je de tijd om te doen wat jij wilt. Bereid je alvast voor welke bezienswaardigheden je wilt gaan zien of luister naar je favoriete muziek. Reizen met de trein is altijd een goed idee! Liever toch met het vliegtuig naar Londen? Vergelijk hier goedkope vliegtickets naar Londen