eelde airport

Vliegen vanaf airport Eelde

Woon je in het Noorden van het land, dan is vliegen vanaf Eelde Airport wellicht een goede optie voor jou. Er is een breed aanbod aan bestemmingen vanaf deze luchthaven, denk bijvoorbeeld aan Turkije, Griekenland en Spanje. Eelde Airport  ligt op zo’n tien kilometer vanaf Groningen stad. Vliegen vanaf Eelde Airport wordt steeds populairder. Eelde Airport is één van de kleinste vliegvelden van Nederland. Dit draagt bij aan een fijne sfeer op de luchthaven en zo kun jij relaxed beginnen aan je vakantie. Benieuwd of je naar jouw bestemming kunt vliegen vanaf Eelde Airport? Vergelijk dan alle vliegtickets via Condors.nl.

Bestemmingen

Je kunt kiezen uit verschillende zonbestemmingen als je vliegt vanaf Eelde Airport. Er vertrekken vluchten naar Spaanse zonbestemmingen zoals Gran Canaria, Mallorca, Tenerife en Ibiza. Maar het is ook mogelijk om naar de Turkse badplaats Antalya te vliegen of naar bijvoorbeeld de Portugese Algarve of Kreta.

Behalve heerlijke zonbestemmingen biedt Eelde Airport ook vluchten aan voor een leuke stedentrip. Je kunt vanaf Eelde Airport bijvoorbeeld ook naar Londen, Dublin of Nice.

Bereikbaarheid

Met de auto is Eelde Airport goed te bereiken dankzij de ligging vlak naast de A28. Parkeren doe je op één van de drie parkeerplaatsen vlak voor de deur van de ingang. Wel is het handig om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Ook met het openbaar vervoer is Eelde Airport goed bereikbaar, vanaf Eelde Airport rijden er meerdere bussen naar het treinstation van Groningen.

Faciliteiten

Eelde Airport biedt gratis WiFi en het hele vliegveld is toegankelijk voor mindervaliden. Voordat jouw reis begint kun je bij de luchthavenwinkel nog even shoppen en genieten van een hapje of drankje in het restaurant.

Vliegen vanaf Eelde Airport kan naar vele bestemmingen. Via Condors.nl kun je de beste deals en vliegtickets vergelijken voor alle vluchten die vanaf Eelde Airport vertrekken. Zo vind jij de beste voor jouw vakantiebestemming!