Top 4 luxe bestemmingen die je niet mag missen deze zomer

Ga jij voor een heerlijke all inclusive vakantie of heb je liever een privé zwembad? Wat jouw luxe wensen ook zijn, Condors.nl heeft de perfecte bestemming voor jou! Hieronder een top 4 van luxe bestemmingen!

Thailand vakantie

Misschien denk je voor een luxe vakantie niet direct aan Thailand, maar in dit land weten ze maar al te goed hoe ze toeristen in de watten moeten leggen! Ga bijvoorbeeld op vakantie naar Khao Lak! Hier vind je prachtige villa’s met privé zwembad en heerlijke resorts met een spa en wellness center!

Mauritius in 2022

De natuur biedt hier al een fantastisch decor, parelwitte stranden, vele palmbomen en helderblauw water. Maar de locals hebben een perfect oog voor service en vriendelijkheid, dit maakt Mauritius perfect voor een luxe vakantie! Kies je voor een hotel met luxe faciliteiten of heb je liever een privé huis op een park?

Zuid-Frankrijk deze zomer?

Uiteraard zijn er ook luxe bestemming zonder dat je heel lang in het vliegtuig moet zitten, denk bijvoorbeeld aan het zuiden van Frankrijk! Denk bijvoorbeeld aan Nice, maar eigenlijk is de hele Côte d’Azur geschikt voor een luxe vakantie. Niet voor niets vind je hier geregeld een bekende filmster of artiest!

Bezoek Turkije

Op luxe vakantie in Turkije, kies dan voor een All Inclusive vakantie! Als je dit hebt ervaren, wil je nooit meer anders. In Turkije weten ze precies waar je behoefte aan hebt tijdens jouw vakantie. Heerlijk ontspannen en wat nog wel het leukste is aan een All Inclusive vakantie in Turkije is de prijs! Deze is namelijk wel erg aantrekkelijk! Volop genieten van luxe tegen een betaalbare prijs, wat wil je nog meer?

Bij Condors.nl kun jij de beste deals vergelijken voor jouw luxe vakantie! Wat wordt jouw vakantiebestemming?