Op vakantie met je zus: de ideale zussenvakantie bestemmingen

Kun je het goed vinden met je zus en willen jullie samen op vakantie? Lees dan snel verder en kies jouw favoriete bestemming om samen met jouw zus heen te gaan! Bijvoorbeeld een combinatie tussen stad en strand of rivier of een park om heerlijk te luieren.

zussenvakantie berlijn

Bezoek Berlijn

Een leuke vakantiebestemming met jouw zus is Berlijn! Je vindt hier super leuke boetiekjes, dus shoppen kun je hier als geen ander. De omgeving is erg mooi met groen en water. Langs het kanaal in Kreuzberg vind je leuke knusse restaurantjes en barretjes waar je heerlijk buiten kunt zitten. Je kijkt je ogen uit aan alles wat er voorbij komt! In heel Berlijn vind je leenfietsen, het is dus erg leuk om de highlights per fiets te bekijken.

zussenvakantie porto

Ontdek Porto

Wil je een combinatie tussen stad en strand voor jouw zussenvakantie, dan denk je al gauw aan Barcelona, wat ook zeker een fijne bestemming is! Maar wil je eens iets anders, ga dan naar Porto! In noordelijke richting vind je de rivier de Douro en deze brengt je naar het super gezellige strand van Porto! Je vindt hier leuke beachclubs waar jullie het zeker naar jullie zin gaan hebben. Natuurlijk biedt de stad zelf ook vele restaurants, barretjes en nachtclubs!

zussenvakantie kopenhagen

Met je zus naar Kopenhagen

Van deze stad word je wel heel hebberig! Ze maken hier onder andere prachtige kleding. Het centrum is relatief klein en overzichtelijk, het is dus prima te voet te verkennen. Leuke wijken zijn Vestebro en Frederiksberg, je kunt hier heerlijk langs de binnenmeren wandelen. In de zomer zijn de stadsstranden van Kopenhagen heerlijk, neem dus zeker je zwemkleding mee!

Ben je via deze weg een beetje op weg geholpen voor een leuke bestemming voor jullie zussenvakantie? Kijk dan voor de beste deals voor vliegtickets én hotels op Condors.nl!